Mises ennustab 2014

China-GDP-forecast-2050

No nii, taas on kätte jõudnud see hetk, kui saab hakata tegelema tänamatu ennustustamise tööga. Kuigi möödunud aastasel proloogil – oleme ennustanud küll varemgi, kuid seekordne üritus oli esimest korda avatud ka laiemale avalikkusele – oli tihe rebimine, selgus lõpusirgel siiski ka üks võitja. Ja seega saab tänavu tervitada kõiki huvilisi “Aleksander Jorro nimelisele ennustusvõistlusele”.

Nii nagu kombeks, katavad küsimused eelkõige kolme peamist kategooriat, milleks on maailma majandus, Eesti majandus ja poliitika. Sel korral on aga lisandunud ka neljas kategooria, kust leiab mõned küsimused tänavustest popkultuuri ja muudest olulisematest sündmustest.

Loomulikult on lisaks Mises Circle Tallinna liikmetele oodatud osalema kõik, kes soovivad oma kristallkuulide kvaliteeti hinnata. Peamine ainult, et õigeks ajaks saab täidetud ankeet, mille leiate siit. Vastuseid ootame hiljemalt Hayeki sünnipäevaks, 8. maiks (k.a.).

P.S. Mises Circle Tallinnas käib inimesi igasugustelt elualadelt. Käesolevad ennustused ei pretendeeri ekspertarvamusteks, tegemist on lihtsalt seltskondliku meelelahutusega.