Seminar: Tsentraliseerimine teoorias ja praktikas

Misese Instituudi avaürituse raames esineb sel neljapäeval 12. juulil kell 18:30 LHV Panga kliendikontoris (Tartu mnt. 2 Tallinn) varemgi Eestit külastanud Ameerika Ühendriikides asuva Cato Instituudi vanemteadur rahvusvahelise maksunduse alal Daniel J. Mitchell. Ta toetab proportsionaalset tulumaksu ja rahvusvahelist maksukonkurentsi. Tema kirjutised on ilmunud Wall Street Journali, New York Timesi, Investor’s Business Daily ja Washington Timesi veergudel. Hiljuti kiritseeris Dan teravalt ka Paul Krugmani Eestit käsitlevaid kirjutisi. Huvilistel on võimalik tutvuda meie külalise seisukohtadega blogis International Liberty (Rahvusvaheline vabadus).

Üritus on inglise keeles.

Piiratud kohtade tõttu palume tulijatel endast teada anda Facebookis.

Täpsemat infot selle ja teiste ürituste kohta leiab siit samast veebist ürituste lehelt.